Ons menu

In Restaurant Vloed kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een culinaire à la carte lunch of diner. Neem plaats op de comfortabele loungebanken of -stoelen en laat u culinair verrassen. Onze menukaarten worden gekenmerkt door een unieke combinatie van eigentijds seizoensgerechten en onze welbekende Valk-Klassiekers. Naast een scala aan vis- en vleesgerechten zijn er ook verschillende vegetarische gerechten op onze uitgebreide kaart te vinden. Allemaal bereid met de meest verse en lokale ingrediënten. Eetsmakelijk!

Proeftuin Noordwijk

In Proeftuin Noordwijk laten Noordwijkse chefs zich inspireren door gebruik te maken van lokaal gekweekte seizoensgebonden producten. Dit principe is geïnspireerd door de levensstijl in de 17e eeuw, toen mensen hun dieet aanpasten aan de seizoenen voor een gezonde en energieke levensstijl. De gerechten variëren per seizoen. Chefs Denny van Veen en Micha van Zee hebben ook dit seizoen weer een (h)eerlijk gerecht bedacht voor dit concept. Bekijk in de menukaart welk 'Proeftuin Noordwijk' gerecht er dit seizoen op de kaart staat.

Specialiteiten

Champagne All Day

Geniet iedere dag van een culinaire drie-gangen proeverij met fles Pommery champagne vanaf 75 p.p.

Meer informatie

Zeetong Woensdagen

Restaurant Vloed presenteert met trots Zeetong Woensdagen, een wekelijks terugkerend evenement waarbij de koningin van de zee centraal staat: de overheerlijke zeetong.

Meer informatie