High Tea 'by TOOS'

Geheel in Engelse traditite kunt u nu iedere dag genieten van de High Tea 'by TOOS', vernoemd naar mevrouw Toos van der Valk.

Lekker bijkletsen onder het genot van een pot thee en diverse lekkernijen kan natuurlijk het beste tijdens een High Tea by Toos bij het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk.

De high tea biedt een uitgebreid assortiment aan zoete en hartige lekkernijen. Onze patissier maakt de lekkerste huisgemaakte gebakjes voor u klaar. Daarnaast kan je genieten van een selectie van verse mini sandwiches, wraps en een soepje. Perfect om te combineren met de ruime keuze theesoorten

Onze High Tea by Toos is afhankelijk van het seizoen, dus u kunt altijd wat nieuws verwachten. Houd er daarom rekening mee dat de samenstelling van de high tea kan verschillen van wat er op de foto staat.

De high tea wordt met mooi ook op het terras aangeboden.

Als u een allergie heeft, vegetarisch eet of met kinderen komt, houden we daar uiteraard rekening mee. Vergeet niet om dit bij uw reservering te vermelden.

Reserveren

Onze high tea is beschikbaar voor reserveringen vanaf 2 personen, van 12:00 tot 17:00 uur. Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om minimaal 3 dagen van tevoren te reserveren.

De prijs voor de high tea bedraagt €32,50 per persoon, inclusief onbeperkt koffie of thee. Eventuele andere consumpties worden apart berekend op basis van wat je hebt genoten.

Reserveer uw tafel via de onderstaande knop:

Reserveren