Welkom bij Vloed Steak Market

Vanaf 14 juli bent u elke zondag in juli en augustus van harte welkom bij Vloed Steak Market in Noordwijk voor een onvergetelijke avond vol culinaire verwennerij en gezelligheid. Geniet van de beste stukken vlees, bereid met vakmanschap en passie op onze beroemde Black Bastard BBQ.

Waarom kiezen voor Vloed Steak Market?

  • Onze vleesgerechten worden op dat moment vers bereid op de Black Bastard BBQ, met oog voor detail en smaak.
  • Beleef de unieke ervaring van het zelf uitkiezen van uw favoriete stukken vlees, zodat u precies krijgt wat u lekker vindt.
  • Van sappige Black Angus Rib Eye tot malse Cote de Veau – kies uit een uitgebreid assortiment van de beste stukken vlees.
  • Uw steak, uw smaak: Geef zelf aan hoe u uw steak wilt – precies zoals u het lekker vindt.
  • Ervaar de gezellige sfeer terwijl u geniet van zorgvuldig geselecteerde rode wijnen, perfect afgestemd op ons vlees.

Bij Vloed Steak Market is er ook aan de kleintjes gedacht. Terwijl u ontspant en geniet van uw maaltijd, kunnen de kinderen zich vermaken in onze Kids Club op de -1 verdieping.

Bijgerechten en sauzen

Maak uw maaltijd compleet met heerlijke bijgerechten zoals gegrilde sla en aardappel wedges. Kies uit een selectie van smaakvolle sauzen zoals Chimi Churri, Diablo saus of koude Bearnaise.

Buiten de steakmarket kunt u ook van onze dinerkaart bestellen. Mocht u niet zo'n vleeseter zijn, dan hebben we ook nog heerlijke vis- en vegagerechten.

Beleef een avond vol smaak en gezelligheid bij Vloed Steak Market. Reserveer nu en wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Reserveer hier